Troškinti kopūstai

Ingredientai:

800 gramų raugintų kopūstų;

1 svogūnas;

Šaukštelis kmynų;

2 šaukštai pomidorų tyrės;

3 šaukštai alyvuogių aliejaus;

7-8 džiovinti pomidorai (aliejuje ar be jo);

5 vidutinio dydžio bulvės;

Prieskoniai (penkių rūšių malti pipirai, bazilikas ir kt.), druska.

 

Paruošimas:

Įpilame į puodą aliejų, supjaustome svogūną, kopūstus, kmynus. Ant viršaus sudedame supjaustytas bulves. Sudedame mėgstamus prieskonius ir druską. Užviriame ir sumažinus iki vidutinės ugnies, troškiname apie 25 min. Vėliau sudedame smulkiai supjaustytus pomidorus.

 Jeigu kopūstuose mažiau skysčio, įpilame šiek tiek vandens (baigiant gaminti), o jei rūgštoka – šiek tiek rudojo cukraus).

 

Gaminkime su Magic Cooker

KITI RECEPTAI